Besa dhe Kasami të paaftë dhe të paditur për ta menaxhuar Tetovën

Kur në fokusin e gjithë botës është ruajtja e ambientit jetësor dhe realizimi i projekteve të gjelbërimit masovik, kryetari i komunës së Tetovës ka vendos të mer aksion për prerjen e drunjëve, ai madje gjatë këtij aksioni nuk ishte aspak i përgjegjshëm dhe me vetëdije po e shkatërron ambientin, njofton indeks.mk

Kjo iniciativë e Kasamit ka revoltuar edhe këshilltarët e Liëstës “Më mirë për Tetovën”, me çrast dje Lëvizja Besa ka humbur shumicën në Këshillin Komunal të Tetovës dhe ende nuk është votuar llogaria përfundimtare e komunës.

Duke treguar dozë “paniku” ai, ka dhënë një arsye për të mos shkuar në zgjedhje të parakohshme për këshillin komunal.

Ai tha se qytetarët në përgjithësi, tetovarët në veçanti, janë të lodhur nga zgjedhjet e parakohshme.