Raiola lajmërohet në tuitter: Dy herë vdiqa në katër muaj!


Menaxheri kontrovers italian, Mino Raiola, ka postuar në Tuitter një orë pasi të gjitha mediat botërore raportuan se ai kishte vdekur në moshën 54-vjeçare pas një sëmundjeje të shkurtër.

Pasi klinika Sant Rafaele njoftoi se Rajola ishte në gjendje të rëndë, por ai nuk vdiq dhe këtë e konfirmoi agjencia e tij menaxhuese, Rajola njoftoi në Tuitter se kishte vdekur për herë të dytë në katër muaj me spekulime mediatike.

“Situata aktuale shëndetësore për të gjithë ata që pyesin – kam vdekur për herë të dytë në katër muaj. Më duket se kam pasur sukses në reanimim”, ka shkruara Raiola.