Pronarët e Milanit, nuk duan të ndajnë stadiumin me Interin


Skuadra e Milanit është para shitjes përfundimtare të fondit të investimeve “Investcorp”, nga ku tashmë ka njoftime se çfarë do të bënin me skuadrën që është në rrugë të mbarë drejt fitimit të Skudettos në Seria A.

Çmimi primar i pronarëve të rinj është ndërtimi i një stadiumi të ri, pasi nuk duan të jenë shokë dhome me Interin, rivalin më të madh të Italisë. Klubet e Milanos ndajnë “San Siron” dhe kishin planifikuar të ndajnë stadiumin e ri, i cili duhej të ndërtohej, por besohet se bosët e rinj kanë plane të tjera.

Pronarët e Bahrejnit pritet ta marrin Milanin në fund të javës së ardhshme. Shitja me vlerë 1.18 miliardë euro është në fazën përfundimtare, detajet e fundit janë duke u hekurosur. Drejtori i Përgjithshëm i “Investcorp”, beson se Milani duhet të ketë stadiumin e tij, dhe jo ta ndajë atë me rivalët e qytetit.