Së shpejti: Hoteli i ri me 4 yje – Austrian Palace Hotel

Pas sukseseve të shumta në sektorin e gastronomisë, Austrian Palace tani zgjeron veprimtarinë e saj edhe në sektorin e hotelierisë. Kështu, në rrugën Autokomandë – Çair, së shpejti hapet hoteli super luksoz me katër yje, Hotel Austrian Palace.

Hoteli me qëllim zgjerim të stafit, kërkon të punësojë anëtarë të rinjë dhe atë: recepsioner/e, kamarier/e, pastrues/e, salater/e.

Ashtu siç nuk keni ngelur të zhgënjyer nga shërbimi në restorantin Austrian Palace, nuk do të ngeleni të zhgënjyer as me shërbimet e hotelit të ri Austrian Palace. I’a vlenë ta vizitoni.