Delegacion i Asamblesë Parlamentare të OSBE-së për vizitë në Kuvend

Delegacioni i Asamblesë Parlamentare të OSBE-së, i udhëhequr nga nënkryetari i tij dhe përfaqësues special për Evropën Juglindore, Azaj Gulijev, sot qëndron në Kuvend ku do të mbajë takim me anëtarët e Delegacionit kuvendor në Asamblenë Parlamentare të OSBE-së.

Përveç kësaj, Delegacioni i AP-së së OSBE-së do të takohet edhe me kryetarët e VMRO-DPMNE-së, Aleancës për Shqiptarët dhe të Lëvizjes BESA, Hristijan Mickoski, Zijadin Sela dhe Bilall Kasami.