Ademi: Bllokimi i kuvendit, zgjidhje e gabuar

Arbër Ademi, kordinator i grupit të punës të BDI-së tha se vendimi i VMRO-DPMNE-së për bllokim aktiv të Kuvendit është zgjidhje e gabuar.

“Vendi është në një periudhë tejet të rëndësishme ku duhet të merren vendime shumë të rëndësishme për të ardhmen e qytetarëve, për hapjejn e perspektivave të reja për qytetarët dhe se bllokimi, bojkoti, sabotazhi e punës së Kuvendit nuk është zgjidhja e duhur.”, tha Arbër Ademi, kordinator i grupit të punës të BDI-së.

Video Player