Koalicioni Besa, Levica, ASH dhe VMRO të pafuqishëm për të bllokuar Kuvendin!

Pavarësisht “koalicionit” të partive shqiptare Lëvizjes Besa dhe Aleancës për Shqiptarët me Levicën dhe VMRO-në bllokimi aktiv i Kuvendit ka dështuar.

Pas tentimit të djeshëm të partive opozitare për të bllokuar Kuvendin kjo gjë nuk ka ndodhur sepse sot ka vazhduar puna aktive e Kuvendit duke filluar dhe mbledhjen e 71 të rregullt të Kuvendit.

Kjo nënkupton se as sinkronizimi “shqiptaro-maqedonas” për të bllokuar ka dështuar./indeks.mk/