Sa është pasuria neto e Daniel Radcliffe, yllit të “Harry Potter”?


Ne të gjithë e njohim Daniel Radcliffe falë rolit të tij kryesor në të gjithë filmat e “Harry Potter”.

Megjithatë, ai ka një projekt të ri që do të vijë në ekranin e madh me Sandra Bullock, Channing Tatum dhe Brad Pitt.

Daniel Radcliffe është një aktor britanik dhe një nga personazhet e famshëm më të pasur në të gjithë Britaninë.

Daniel Radcliffe (Foto: Getty Images)

Ai ka lindur më 23 korrik në kryeqytetin e Anglisë, Londër, 31 vjet më parë. Të dy prindërit e tij merreshin me aktrim kur ishin të vegjël.

Rolin e parë të aktrimit e pati në vitin 1999 kur ishte nëntëvjeçar.

Pasuria neto e Daniel Radcliffe

Aktori britanik ka një pagë neto prej 15 milionë dollarësh.

Gjatë viteve të xhirimit të “Harry Potter”, Daniel Radcliffe fitoi të paktën 100 milionë dollarë.

Për filmin e vitit 2011, i njëjti fitoi rreth 40 milionë dollarë.

Projektet e reja të Radcliffe

Një film i ri aksion tashmë është në ekranin e madh i quajtur “The Lost City”.

Sidoqoftë, ekziston një projekt tjetër i quajtur “Weird: The Al Yankovic Story”.

Filmi eksploron të gjitha aspektet e jetës së Yankovic, nga ngritja e tij meteorike në famë me hitet e hershme si “Eat It” dhe “Like a Surgeon” deri te marrëdhëniet e tij të tmerrshme me të famshëm dhe një mënyrë jetese të shthurur.

“Weird: The Al Yankovic Story” është një udhëtim nëpër jetën dhe karrierën e Yankovic, “nga një fëmijë i talentuar deri te legjenda më e madhe muzikore e të gjitha kohërave”. /Telegrafi/

Daniel Radcliffe (Foto: YouTube)