Antigona Bajrami dhe Dj. Merry risjellin super hitin “Na ka qu Dudija një letër”

Një super bashkëpunim sapo ka ardhur nga këngëtarja Antigona Bajrami këtë herë ka bashkëpunuat me Dj. Merry. E në fakt kënga është cover që e kanë sjellë në mënyrë mjaft interesante duke kujtuar kështu artistin e madh Luan Hajra që dikur e këndonte ” Na ka qu Dudija një letër”. Kënga ka një klip të përshtatur mjaft bukur e me një super interpretim nga Antigona dhe Dj. Merry. Nuk ka bërë shumë orë që ky projekt është publikuar nga kanalin Youtube dhe ka nisur të klikohet mjaft duke synuat të jetë një hit i verës së nxehtë. E nëse ende se keni dëgjuar ju ftojmë ta klikoni e të argëtoheni e ta kërceni në linkun më poshtë.