Myftiu i shkupit Ismaili dakordohet të bashkëpunojë me drejtorin Maksuti të Institutit të Mjekësisë së Punës në Çair

Myftiu i qytetit të Shkupit Qenan Ismaili sot ka pritur në takim drejtorin e Institutit të Mjekësisë së Punës në Çair, ku ata dy u dakorduan për një bashkëpunim të thelluar mes dy institucioneve të vendit për të mirën e qytetarëve, më poshte keni edhe statusin e pëotë të myftiut të cilin e shpërndau në rrjetin e fij social Facebook.
Sot, pata nderin që të mirëpritem nga drejtori i Institutit të Mjekësisë së Punës në Çair, z. Aziz Maksuti.
Në këtë takim, në emrin tim personal dhe të Myftinisë së Shkupit e urova z. Maksutin për detyrën e tij.
Më pas, u informova mbi sfidat; shërbimet dhe veprimtarinë e gjërë të Institutit të Mjekësisë së Punës me çrast u dakorduam për bashkëpunim konkret në sferat tona të përbashkëta.
19 maj 2022