Kupa, Sileksi mbron trofeun ndaj Makedonija Gj.P.


Me përballjen në mes Sileksit dhe Makedonija Gjorçe Petrovin, do të përfundojë cikli i garave në Kupën e Maqedonisë dhe do të mësohen të emrat e ekipeve pjesëmarrëse në garat evropiane nga Maqedonia.

Sileksi mbron trofeun në Kupën e Maqedonisë dhe kërkon që të bëhet ekipi i parë që ka arritur të triumfojë, si anëtar i Ligës së Dytë.

Ndryshe në 10 përballjet e fundit, 4 fitore janë regjistruar për Makedonija Gjorçe Petrovin, ndërsa në 3 të tjerë është gëzuar skuadra nga Kratova. Ndërkohë 3 ndeshje janë mbyllur pa fitues dhe rezultat identik 1-1.

Kujtojmë se fituesi në finalen e Kupën e Maqedonisë, do të ketë dy përfitime – do të arëktojë trofeun e Kupës dhe do ët sigurojë paraqitjen në garat evropiane, që sjellë së paku 250 mijë euro. (Foto: Gol.mk)