Ka ardhur “Hajde” nga Alba514 e keni dëgjuar?

Ashtu si ai kishte paralajmëruar ka ardhur me projektin më të ri me titull “Hajde” . Ky është reperi Alba514 që ka sjellë këtë këngë me video ndërsa kënga që në ditët e para ka nisur të pritet mjaft mirë. Artisti i ri me origjinë nga Peja por që jeton në Gjermani vjen këtë herë më profesionalisht ndërsa drejton edhe label me emrin MMV Records dhe mësojmë se po punon shumë fort që muzika e tij të dëgjohet kudo në evropë. Nëse ende se keni parë klipin apo dëgjuar këngën ne ju ftojmë ta klikoni në linkun më poshtë dhe patjetër që do ta pëlqeni këtë projekt.