Nje baby Mama si e bukura Liza

Familja e saj po shtohet, artistja bukuroshe Liza C. Holmberg është duke pritur të sjellë në jetë fëmijëne e dytë. Shtatzania vetëm sa e ka zbukuruar këngëtaren suedeze që e njohin dhe në botën shqiptare. Mësojmë se ditë më parë ajo ka festuar në traditën Bengali kur nëna është në muajin e 7-të. E fundjavën e kaluar ajo organizoi Baby Shower ku sipas fotove ishte një mrekulli atmosfera. Ndërsa nuri i Lizës duket si një baby mama në pritjen e ëmbël për herë të dytë. Je ju sjellim disa foto nga kjo super atmosferë me pamje si nëpër ëndrra dhe Lizës i urojmë ta sjellë me jetë fëmijën e dytë.