Një tjetër shqiptar i famshëm mes yjeve në Festivalin e Kanës

Jo vetëm veshi emra të njohur aty por shkëlqeu dhe vetë. Ky është dizenjatori me plot stil Mr. Rex i cili ka rënë në sy si një zotëri i vërtetë e me plot me stil. Shqiptari i botës së modës ishte në Festivalin e Kanës ku ka shkëlqyer në tapetin e kuq, ndërsa mediat shqiptare dhe ato të huaja flasin për ta ne zbulojmë se në këtë event ai ishte kujdesur edhe për veshjen e artistit të njohur iranian Pooyan Mokhtari edhe disa yjeve te tjere. E ne i urojmë shumë suksese dizanjerit shqiptar e duam.ta shohim lart e më lart.