Kida aspak origjinale, kopjon gjithnjë Era Istrefin

Ndonëse ka vite që janë pjesë e skenës muzikore shqiptare, një pjesë e madhe e këngëtareve tona nuk janë aspak origjinale. Një rast i ngjajshëm shfaqet edhe tek Kida e cila gjithmonë ka dashur të duket origjinale por shpesh është akuzuar se kopjon emra të njohur të skenës, e në këtë rast ajo kopjon komplet Era Istrefin, e fotografia që e prezantojmë dëshmon një gjë të tillë. Kida duket se ka idol Erën pasiqë nuk është hera e parë që e kopjon atë, e madje nuk është vetëm Kida ajo që kopjon Erën. Se cila duket më mirë dhe më bukur në këtë veshje, vlerësoni vetë!