Ultrasit e Fejnordit, rrahin një shtetas shqiptarë


Tifozët e Fejnordit sërish kanë shkaktuar telashe, duke e rrahur një shtetas shqiptar.

Një video është publikuar në rrjetet sociale ku shihet se si shqiptari është sulmuar nga një grup personash dhe më pas ka vrapuar drejt policëve për të shpëtuar.

Situata në Tiranë mbetet e tensionuar, ndërsa forca të shumta të policëve janë shpërndarë në zonat më problematike. /T.CH.