Kasami i pa aftë të udhëheqë me Komunën, kërkon ndihmë nga Qeveria

Reshjet që dje kapluan Tetovën me rrethinë nxorën në pah, paaftësinë e kreut të Tetovës Bilall Kasami për të udhëhequr me komunën.

Reshjet që vërshuan të gjithë rrugët e Tetovës dhe shtëpitë e shumë qytetarëve kanë zbuluar se Kasami nuk është i denjë të udhëheqë me Tetovën.

Për të tejkaluar këtë sfidë, Bilall Kasami ka kërkuar ndihmë nga Qeveria të cilën gjatë gjithë kohës e kritikonte, raporton indeks.mk.