Politikanë, analistë, opinionistë flasin mbi rrugëtimin 20 vjeçar të BDI-së (VIDEO)

Në rrjetin social facebook të kryetarit të BDI-së, Ali Ahmeti në profile tjera dhe në disa portale është publikuar një video ku flasin politikanë, opinionistë e gazetarë për 20 vjetorin e BDI-së.

Politikanë, analistë, opinionistë flasin mbi rrugëtimin 20 vjeçar të Bashkimit Demokratik për Integrim.

Bëhu pjesë e festës, 20 vjet bashkë!

https://fb.watch/dkP1b2p7k_/