Ekspedita e Maqedonisë niset nga Shkupi drejt Bullgarisë


Përfaqësuesja e Maqedonisë në futboll, të enjten do nis garat në sezonin e ri të Ligës së Kombeve. Futbollistët e Maqedonisë me disponim pozitiv u nisën nga aeroporti në Shkup, duke theksuar se i pret një rrugë e gjatë në ciklin e ri eliminator. Mirëpo të gjithë besojnë se do jetë më ndryshe dhe se kanë edhe më shumë eksperiencë. Ekspedita e Maqedonisë zbarkon rreth orës 17.00 në Varna, pas së cilës drejtohet kah Razgrad, aty ku pritet të zhvillojnë stërvitjet dhe ndeshjen zyrtare, më 2 qershor, në orën 18.00.

No description available.

No description available.

No description available.

No description available.

FOTO: FFM