20 vjet BDI/Ahmeti: Opozita nuk di gjë tjetër përpos të akuzojë

“Ata që akuzojnë nuk kanë ndonjë punë tjetër. Me akuza, në këtë situatë, në këtë gazmend që ka BDI, forcë kombëtare, për 20 vite nuk ka shënuar asnjë humbje, në vend që të më uronin dhe ta uronin BDI-në, ata akuzojnë. Nuk humb BDI, humbin ata që akuzojnë pasi që populli është vlerësuesi më i mirë, 20 vite nuk janë vite të humbura, janë vite që i jetojnë dhe i prekin shqiptarët. Kështu i ka komentuar, lideri i BDI-së, Ali Ahmeti akuzat e opozitës shqiptare dhe asaj maqedonase të cilat tashmë dy javë me radhë kanë lëshuar akuza nga më të ndryshme me rastin e shënimit të jubileut të 20 të BDI-së.