Ahmeti uron Presidentin e e ri të Shqipërisë

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti Ka uruar kryetarin e Shqipërisë, ja dhe postimi i tij në facebook.

Përcjell urimet e mia më të sinqerta ndaj z. Bajram Begajt për përzgjedhjen President i Republikës së Shqipërisë duke i dëshiruar shëndet dhe shumë suksese në sfidat e misionit të lartë politik me të cilin është ngarkuar.

Bashkë do të vazhdojmë projektimin e së ardhmes më cilësore kombëtare të vendeve tona dhe hapërimin e sigurtë drejt integrimit në Bashkimin Europian.