Ali Ahmeti: Çdo e arritur e shqiptarëve në RMV, mbanë vulën e BDI-së

“Vulën e çdo të arriture e ka BDI, që nga themelimi, që nga rinia e hershme e BDI-së e deri tek pjekuria e plotë e BDI-së pas 20 vitesh.” Kështu është shprehur kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti gjatë një interviste kushtuar përvjetorit ë 20 të themelimit të partisë me të cilën ai udhëheq.

“BDI ka jo pak vizionar, BDI gjithnjë e më tepër po realizohet në mënyrën më cilësore, po etablohet dhe ja tani p.sh. do të ketë zgjedhje një anëtarë një votë në disa degë të BDI-së ku do të votojnë rreth 10 mijë anëtarë për kryetar dege, për kryetar të këshillave vendor, për kryesi dege, për kryesi të këshillave vendor d.m.th kjo është një e arritur jashtëzakonisht e madhe”, është shprehur Ahmeti.