Çfarë kënge me temë Gurbeti ka ardhur nga Isuf Lani

“Kur u nisa për gurbet” kështu quhet projekti më i ri muzikor ardhur nga artisti i talentuar Isuf Lani. Mësojmë se kënga është punuar në studio te Lili Rama e për tekstin është kujdesur Faik Rama. Kënga është mjaft e bukur interpretuar me mjaft mjeshtëri nga artisti i njohur. Ndërsa vetë Isufi është mirënjohës për të gjithë ata që e përkrahin, duke nisur nga menagjeri Faruk Stolla që kujdeset për çdo gjë, por edhe kameramanin Islam Berisha që ka realizuar e përshtatur mjaft mirë klipin. Ia vlen ta dëgjoni dhe ta klikoni në linkun më poshtë e do ta shuani mallin por edhe nostalgji në ditët e para për ata që kanë prelur gurbetin.