Pasholli: Reputacioni i kryeparlamentarit Xhaferi është i pacënueshëm

Deputetja nha radhët e BDI-së, Arbana Pasholli ka reaguar pas presionit dhe akuzat e VMRO-së për ta larguar kryeparlamentarin Talat Xhaferi.

Reputacioni i kryetarit të Kuvendit Talat Xhaferi është i pacënueshëm nga presioni psikologjik dhe akuza opozitare për situata të nxjerra nga konteksti!

Reputacioni i tij është i krijuar ndër vite me punë, aktivitet sistematik, profesionalizëm dhe gjithëpërfshirje të të gjithë palëve kyçe të proceseve politike!