Çfarë po ndodh? Bie Facebook


Rrjeti social Facebook ka rënë për disa sekonda. Përdoruesit nuk kanë mundur të kenë akses.

Është raportuar nga përdoruesit se u rregullua shpesh, megjithëse vazhdimisht shfaqen probleme.

Deri më tani nuk ka sqarime nga rrjetet sociale për problemin.

Rrjetet sociale si Facebook, Instagram dhe Whatsapp bien vazhdimisht.