A jeni gati për Ana nga David Dreshaj?

Kjo verë që sapo ka nisur do të bëhet ende më e nxehtë me një super hit që po vjen nesër më 8 Qershor. Po artisti super i talentuar David Dreshaj e ka gati këtë projekt që vjen me super video nga Max Production, Fole Publishing, e producent vetë artisti. Davidi ka bashkëpunuar për këngën me Darko Dimitrov nga arranzhmani dhe melodia, ndërsa teksti është shkruar nga Elinel dhe vetë këngëtari. Kënga mban titullin “Ana” dhe besoj se të gjithë jemi gati për ta pritur. Besoj se jo vetëm vajzat që quhen Ana po e presin, apo mos ndoshta kjo këngë do të dëgjohet nga të gjithë por në mënyrë të veçantë ndoshta një vajze që quhet me këtë emër?