“Ballkani i Hapur”, Ali Ahmeti: Ta realizojmë ëndrrën europiane duke i thyer muret e stagnimit mes vendeve të rajonit!

Në “Ballkanin e Hapur” kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti takoi edhe kryeministrin e Malit të Zi, Dritan Abazoviq.

Kënaqësi që sot në tavolinën e miqësisë në Samitin “Ballkani i hapur” na u bashkangjit edhe miku ynë, kryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviq.

Shpresoj që me qasjen konstruktive të bashkëpunimit që tashmë ka vendosur Maqedonia e Veriut me Malin e Zi në të gjitha fushat, ta vijojmë dhe përparojmë bashkëpunimin në synimet për ti thyer muret e stagnimit mes vendeve të rajonit dhe për të realizuar ëndrrën e përbashkët të integrimit europian.