Grubi: Lidhja e Prizrenit, dita më frymëzuese e historisë sonë kombëtare

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi nëpërmjet një statusi në rrjetet sociale ka përkujtuar 144 vjetorin e Lidhjes së Prizrenit.

Lidhja e Prizrenit, dita më frymëzuese e historisë sonë kombëtare.

Duke kujtuar përvjetorin e Lidhjes Shqiptare, nderojmë përpjekjet e veprimtarëve tanë gjatë gjithë këtyre viteve.

#144vite #jemiNJË