Një super zë nga Aurela me coverin “Melodia”

Si duket rrugës për tu bërë një yll është një tjetër talente me mosë fare të re e kjo është shqiptare. Po flasim për këngëtaren Aurela Makolli e cila sapo ka sjellë coverin “Melodia” ku duket se interpretimi i saj është mjaft afêr origjinalit të kënduar nga Melinda Ademi. Ylli i ri është me origjinë nga Kosova por jeton në Gjermani dhe ka një super zë nëse klikoni në linkun më poshtë do ta vërtetoni këtë. Mësojmë se Aurela ka në plan projekte të tjera ku shumë shpejt do të vijë me një këngë kushtuar mërgimtarëve.