“Bojna pare” nga Kolë Oroshi dhe Maili një hit i freskët i verës

Duket si nga ato pijet freskuese që ta shuan etjet e vapës. E në fakt duket se do jetë një hit i kësaj vere ky projekt ardhur nga artisti i njohur Kole Oroshi dhe talenti Maili. Kënga ka nisur të pritet mjaft mirë dhe mban titullin “Bojna Pare” ku muzika ka si autor Mariglen Boja. Ne ju ftojmë që ta klikoni në linkun më poshtë dhe ta kërceni e ta këndoni çdo moment të kësaj vere.