Partizani, Laçi dhe Shkëndija, mësojnë kundërshtarët


Partizani, Laçi dhe Shkëndija e Tetovës kanë mësuar rivalët e mundshëm në turin e parë të Ligws sw Konferencws.

Skuadra e Laçit, si kundërshtarshtar të mundshëm ka moldavët e Sfintul Gheorghe, sllovakët e Ružomberok, gjeorgjianët e Dila Gori, Gjilani dhe malazezët Iskra Danilovgrad.

Partizani dhe Shkëndija e Tetovës kanë të njëjtët kundërshtarë të mundshëm: Saburtalo (Gjeorgji), Ararat Jerevan (Armeni), Floriana (Maltë), Tuzla (Bosnje dhe Hercegovinë) dhe Decic (Mal i Zi).