VIDEO / Majk Tajson vishet si bletë dhe jep shfaqje!


Majk Tajson vishet në mënyrë të çuditshme si një bletë dhe kërceu në shfaqjen e Xhimi Kimel. Legjenda e peshave të rënda u shfaq në programin amerikan dhe shijoi një kërcim me personazhin televiziv Guilermo Rodrigez.

“Iron” Majk postoi një video kërcimi solo të tij me kostumin e bletës me mbishkrimin “it’s none of your beeznuss” dhe thotë “Ndihem bukur”.

Ai gjithashtu luajti një lojë “Majk Tajson është menjëherë pas teje…” ku fansat komentojnë ikonën e boksit përpara se të përballen me vetë njeriun.

Videoja e tij është bërë virale pasi fansat nuk janë mësuar ta shohin në këtë mënyrë legjendën e boksit.

YouTube video