Bullock flet për tërheqjen nga aktrimi: Nuk e di se kur do të kthehem


Në një intervistë më të re, Sandra Bullock ka folur në lidhje me vendimin e saj për t’u tërhequr nga aktrimi.

Aktorja kishte njoftuar më herët se do të bënte një pushim, në mënyrë që të përqendrohej të fëmijët e saj.

Duke folur për The Hollywood Reporter, ajo ka thënë se është shumë e lodhur dhe shumë e shpenzuar, prandaj ka vendosur të pushojë.

(Foto: WireImage)

“Nuk dua të jem i përkushtuar ndaj orarit të askujt tjetër përveç orarit tim. Jam shumë e shpenzuar. Jam shumë i lodhur dhe nuk jam në gjendje të marr vendime të shëndetshme dhe të zgjuara dhe e di këtë”, ka deklaruar ylli i “Lost City”.

Kur është pyetur se sa do të zgjatë pauza e saj, Bullock është përgjigjur se nuk e di këtë.

“Puna ka qenë gjithmonë e qëndrueshme për mua dhe kam qenë shumë me fat. Kuptova se ndoshta po bëhej paterica ime. Ishte sikur hapja një frigorifer gjatë gjithë kohës dhe kërkoja diçka që nuk ishte kurrë në frigorifer”, ka shpjeguar aktorja. /Telegrafi/