Një makinë me targa të Shkupit ka rënë në det në Nea Kalikratia të Greqisë (FOTO)

Në rrjetet sociale po shpërndahen fotot e veturës, e cila fatmirësisht ishte bosh dhe nuk ka të lënduar nga aksidenti. Turistëve u kërkohet të kenë kujdes se ku dhe si parkojnë dhe të përdorin frenat e dorës kur parkojnë në kodra.

“Kujdes!! Dëshiroj të tërheq vëmendjen e ndjekësve tuaj për parkimin përpjetëz. Manuali i detyrueshëm, shpejtësia e detyrueshme dhe rrotullimi i duhur i rrotave. Fatkeqësisht sot në Nea Kalikratia ka ndodhur një aksident kur një makinë e parkuar ka rënë në det. Fatmirësisht në makinë nuk ndodhej askush. Turistët janë nga Maqedonia, me targa të Shkupit”, thuhet në apelin në rrjetet sociale.