Kovaçevski: Propozimi i ri francez do të kaloj të gjitha filtrat para se të merret vendimi final

Kryeministri i vendit, Dimitar Kovaçevski, në një konferencë për shty pranë qeverisë tha se propozimi i ri francez do të shpallet pasi të ketë kaluar të gjitha filtrat, opozitën, presidencën, kuvendin dhe shoqërinë civile. Ai tha se apelon te të gjithë aktorët politikë që të përmbahen nga dezinformatat.

“Do të pasojë një proces i gjerë konsultimi me koalicionin qeveritar dhe më pas me presidentin, parlamentin dhe opozitën, si dhe me sektorin civil, ekspertët dhe publikun e gjerë në vend. Zgjidhjen do ta sjellim së bashku, askush nuk do të anashkalohet.”- tha Kovaçevski.