Dështon protesta antieuropiane e VMRO-së dhe Levica

Po dështon protesta? – Përgjigje shumë e dobët ndaj tubimit të organizuar nga ana e opozitës.

Tani për tani janë vetëm disa mijëra qytetarë, të cilët kryesisht janë sjellë me autobusë të organizuar nga VMRO DPMNE opozitare nga e gjithë Maqedonia.

Protesta të ngjashme kishte organizuar së fundmi edhe VMRO-ja bullgare, e cila akuzoi autoritetet e Bullgarisë për tradhti të Maqedonisë, e cila kaloi me një përgjigje edhe më të dobët.