Kjo është përkthyesja e Erdoganit dhe kjo është historia e saj…

Dikur, në vitet e largëta 1999, nëna e saj, deputetja Merve Kavakxhi, u dëbua nga parlamenti nga laikët antiislamë turq, për shkak se ishte e mbuluar.

Sot, e bija e saj, Fatma, është përkthyesja zyrtare e presidentit Rexhep Tajip Erdogan në samitin e Aleancës Euroatlantike (NATO).