Kasami i thotë Po Levicës Jo BE-së dhe Amerikës

Nga burime jozyrtare mediumi ynë ka mesuar qe kryetari Kasami me bashkepunetorët e tijë të ishte shprehur ne menyre kategorike për ftesen e Kovacevskit…

Ata që më tradhëtuan në besë nuk kan lënë fytyrë që të më ftojnë në takime, sepse e kam kuptuar që thirrjet i bëjnë vetën në raste kur duan të shpëtojnë lëkurën e tyre Zaevi dhe Ali Ahmeti
Tash përmes Kovaçeskit dhe strukturave të fshehta përpiqen të fitojnë në kohë, por është mirë që një orë e më parë të përgatiten, për t’i dhënë lamtumirën e fundit të bërit politikë dhe shijimit të pushtetit përmes tregëtimit të interesave kombëtare.