Kompania e veturave ‘Hyundai” vazhdon me modele të reja


Së fundmi, “Hyundai” ka testuar performancat e veturës “Ioniq 5” por pa dhënë ndonjë specifikë.

Në një seancë testimi të mbyllur për publikun në Nurburgring, dyshohet se ishte vetura “Hyundai Ioniq 5” në modelin e ri të veturës për të cilën kompania ka emëruar shkronjën N.Ioni

Hyundai

Nga fotografitë kuptohet se “Ioniq 5 N’ është i formuar nga rrotat të paktën 21 inç.

“Ioniq 5 N” do të ketë motor të përbashkët me Kia EV6 GT dhe gomat e njëjta 255/40 R21.