Ridvan Dervishi: Asfaltuam rrugë me mjete vetanake

“Sot u realizua premtimi i dhënë gjat zgjedhjeve lokale në fshatin Çerkez, asfaltimi i rrugës 60 metra, me mjete vetanake, ka shkruar Ridvan Dervishi, këshilltar komunal në qytetin e Kumanovës nga e Bashkimit Demokratik për Integrim, përcjell Televizioni FESTA.

Banorët e Çerkezit meritojnë më shumë, ndërsa me këshilltarët dhe aktivistat që i kam krahët më të fuqishëm, nuk do të rreshtim së kërkuari zgjidhje për të gjitha problemet në vendbanimet tona, ka shkruar mes tjerash, Ridvan Dervishi, këshilltar komunal në qytetin e Kumanovës nga e Bashkimit Demokratik për Integrim.