Trukime, shënohen 93 dhe 84 gola në pjesën e dytë!!!

Hetime në Sierra Leone për dy ndeshje të Ligës së dytë, pasi u shënuan plot 187 gola!

Këto gola i realizoi Kenema, në dy sfida. Kundër Lumbemu United fituan 95-0, ndërsa ndaj Koquima Lebanon 91-1. Çudia është se shumica e golave janë shënuar në pjesët e dyta, 93 dhe 84 gola.

Federata e Futbollit në Sierra Leone i ka konsideruar të pavlefshme rezultatet e këtyre dueleve dhe pritet që të merret një dënim.

“Nuk mund të qëndrojmë dhe thjesht të shohim këtë situatë të turpshme, duhet ta ndëshkojmë atë.

Do të nisim një hetim të menjëhershëm dhe t’i vendosim para përgjegjësisë të gjithë autorët që kanë përgjegjësi për këtë mediokritet”, u shpreh presidenti i federatës, Thomas Daddy Brima.