Bujare Abazi e ASh-së nuk jep dorëheqje

Kryetarja e Qytetit të Shkupit, Danella Arsoska pa konsulltuar asnjë zyrtar të Aleancës për Shqiptarët e por as edhe zëvendësën e saj, Bujare Abazi që vjen nga rradhët ASH-së ka shkarkuar drejtorin e Higjienës Komunale, Zudi Koka, kuadër që gjithashtu është nga rradhët e ASH-së dhe Kryetar i degës partiake në Çair.

Bujare Abazi nuk u deklarua aspak dhe nuk e kundërshtoi shkarkimin e Kokës duke u pajtuar me vendimin e VMRO DPMNE dhe Arsovskës.

Ndoshta për ta ruajtur veten ose nga Bujare Abazi nuk dha dorëheqje dhe vazhdon të jetë zëvendëse e Arsovskës.