VIDEO / Aksident në “Tour de France”, çiklisti përfundoi në spital

Një spektator shkaktoi një aksident, me pasoja të rënda për çiklistin Mihael Gogëll, i cili pësoi lëndime të rënda trupore.

Ekipi i tij u shfaq në rrjetet sociale, pas incidentit dhe publikoi detajet për momentin e incidentit dhe lëndimin e çiklistit.

“Fatkeqësisht, ne duhet të konfirmojmë se Gogëll ka pësuar një aksident në pistë dhe duhet t’i nënshtrohet një operacioni në Belgjikë, për një lëndim të rëndë,” thuhet në kumtesën e ekipit.