Pezullimi i Shkendijës u reduktua në 2 ndeshje jashtë Tetovës

Skuadra e Shkëndijë, në vend të katër, në sezonin e ri do të luajë vetëm dy ndeshje si nikoqirë, jashtë Tetovës. Kjo pasi drejtuesit e Shkendisë kanë bërë ankesë ndaj vendimit të mëparshëm të Komisionit Disiplinor të FFM-së.

Vendimi i ri është dy herë më i vogël, andaj Shkëndija do të duhet të luajë dy ndeshje si nikoqire në 100 kilometra jashtë Tetovës dhe do të duhet të paguajë një gjobë prej 5 mijë euro.

Fusha e Shkëndijës është pezulluar pas derbit (0-0) ndaj Shkupit, i cili u luajt në stadiumin e qytetit në Tetovë dhe ku u regjistruan një sërë incidentesh. Aktorët në terren u goditën me sende të forta nga tribuna dhe kishte thirrje fyese./makfudbal.mk/