“Shëndet e begati” – të famshmit shqiptarë urojnë Kurban Bajramin


Sot (e shtunë) besimtarët e fesë islame po festojnë Kurban Bajramin.

Si në çdo festë tjetër të veçantë për shqiptarët, emrat e njohur nga showbizzi kanë bërë urimet e tyre për fansat dhe gjithë publikun.

Ata kanë shfrytëzuar rrjetet përkatëse sociale për të uruar të gjithë ata që po festojnë.

Duke ndarë imazhe dhe fjalët më të mira, në vazhdim ua sjellin disa prej figurave publike që ditën e sotme e kanë nisur me urimin e Kurban Bajramit.

Foto: Elita Rudi/Instagram

Foto: Arta Nitaj/Instagram

Foto: Rina Balaj/Instagram

Foto: Beatrix Ramosaj/Instagram

Foto: Sarah Berisha/Instagram

Foto: Korab Shaqiri/Instagram

Foto: Fjolla Morina/Instagram

/Telegrafi/