Një projekt mjaft i bukur nga LMN dhe Bardh Ramadani

Me orkestrim nga LMN Elion Krasniqi, produksion të LMN Elion Krasniqi, me tekst nga LMN & Bardhi, dy këngëtarët tashmë të njohur LMN dhe Bardh Ramadani sjellin një këngë gjysëm të përpunuar por mjaft të bukur në këtë sezonë të verës që e kanë titulluar Bjondina.

Ripërpunim i një pjese të refrenit të këngës Bjondina është bërë në këtë projekt me autorizim të Nadi Sefullahu, shkëputur nga kënga Hajde ti bjonde.

Projekti i publikuar në kulmin po rikthehet në një hit të vërtetë të cilin mund ta ndiqni në vazhdim: