Thuhet se Audi RS4 Avant pritet të jetë më “agresive” se modelet e tjera


Audi RS4 Avant do të bëhet modeli i parë me performancë RS, i cili do të ketë motor hibrid.

Qarkullojnë lajme se Audi është në fazën e hershme të testimit të motorit të RS4. Pritet që të jetë i bazuar në motorin aktual 2.9 litërsh, me asistencë elektrike që do të rrisë fuqinë e tij përtej 444 kuaj fuqi dhe 61.24 kg-m.

Audi RS4 Avant

Ngjitëset e detyrueshme testuese dhe kapaku i kamufluar për mbushje vënë në pah se ajo veturë do të jetë veturë hibride.

Por, kur Audi RS4 Avant ta marrë konstruktin trupor të saj, kjo veturë pritet të duket edhe më “agresive” se vetura e pikasur së fundmi Audi S4 Avant.