(VIDEO) Arben Taravari dorëzohet, BDI është para Aleancës

Arben Taravari sot ishte i ftuar në “Click21” për të folur rreth opozitarizmit të ASH-së si dhe përmendi anketat e fundit të bëra pak javë më parë në nivel republikan ku ceki se BDI është para Aleancës.

“Për momentin BDI është para Aleancës në nivel republikan. Këtë nuk e them unë por e thonë anketat nuk e themi ne. Por ka rajone ku dominojmë. Nuk është distanca e madhe, jemi afër”, është shprehur kryetari i Gostivarit.

https://fb.watch/egW1qnBXA6/