Arta Bilalli: Hapet rruga për fillimin e negociatave

Deputetja e Bashkimit Demokratik InIintegrim, Arta Bilalli Zendeli nëpërmes një statusi në rrjetet sociale ka shprehur urimet e saja lidhur me miratimin e propozimit francez.

Ajo ka thënë se me këtë hap, RMV-së i janë hapur dyert për mbajtjen e konferencës së parë ndërqeveritare për hapjen e negociatave.

Shkrimi i plotë:

Me 68 vota PËR, sot Parlamenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut votoi për Konkluzionet me të cilat Maqedonia e Veriut do ta mban Konferencën Ndërqeveritare, do t’i hap negociatat aderuese me Unionin Europian dhe do të jetë pjesë e Unionit Europian.

Urime!

🇪🇺🇪🇺🇪🇺