Narkoman, pijanec, rrugaç, kështu duken protestuesit e VMRO dhe Levica?! (VIDEO)

“Narkoman, pijanec, rrugaç”, kështu duken protestuesit dhe mbështetësit e VMRO-së dhe Levicës të cilët kanë vendosur tendat para Kuvendit për të protestuar kundër miratimit të propozimit francez.

Gjendja e tyre duket në shikim të parë në një video që është publikuar nga vet ata në rjetet sociale.

Në video shihen njerëz duke pirë pije alkoolike dhe janë të dehur e shihen edhe duke emetuar edhe kafshë shtëpiake.